Mening
U zegt het maar: Vrijwilligers bedankt!

,,Vrijdag 15 en 16 maart waren vrijwilligers actief bij NL doet. Vrijdag 22 maart waren veel mensen actief bij schoonmaakacties voor Wereld Waterdag en zaterdag 23 maart bij de Landelijke Schoonmaakdag/Nationale opschoondag. Zo waren er initiatieven bij wijkverenigingen, langs de oevers van de Vliet, in onze parken of voor mensen, verenigingen en instellingen die wel wat extra aandacht en hulp konden gebruiken.

Het CDA Leidschendam-Voorburg bedankt alle vrijwilligers die op die dagen een bijdrage hebben geleverd om onze mooie gemeente Leidschendam-Voorburg toch weer iets mooier, schoner, gezelliger of beter te maken. Het is een groot goed dat zoveel inwoners van onze gemeente zich op zulke dagen inzetten voor dit soort goede doelen.

Het is een groot goed dat elk jaar, door het hele jaar heen, zoveel vrijwilligers, jong en oud, ¬†mooie en dankbare taken verrichten. Activiteiten die in het belang zijn van medeburgers, voor hun verenigingen of voor een goed doel. Als buddy, als mantelzorgers, als taalmaatje of gewoon als een belangstellende buurtgenoot of vrijwilliger. Hopelijk zien we volgend jaar weer meer vrijwilligers in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk hun medemens helpen, hun gemeente weer iets mooier, schoner, beter en veiliger maken. Samen staan we sterker.”

(Diederik Visser, gemeenteraadslid CDA)

 

 

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter