Nieuws
Duidelijkheid over speelpleinplannen De Waterlelie

Eind van de week komt er meer duidelijkheid over de plannen voor de speelpleinen bij de Brede school De Waterlelie in Leidschendam. Vrijdag 29 maart is er van 16.30-18.00 uur een presentatie van de plannen in De Plint aan de Prins Frederiklaan 7. Iedereen die wel eens in de Prinsenhof komt en nieuwsgierig is naar de plannen is welkom. Ouders en kinderen kunnen dan ook met de Pleincommissie praten over wat zij belangrijk vinden.  Betrokkenen zullen, samen met de kinderraad van De Springplank, vertellen wat zij graag willen realiseren op het binnenplein van De Waterlelie en achter het gebouw aan de kant van het Krajicek-sportveld. Aanwezigen kunnen natuurlijk hun vragen of opmerkingen kwijt. De Pleincommissie vindt spelen in de natuur heel belangrijk, maar wat vinden de ouders en kinderen? Daarover wordt vrijdag ook gepraat.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter