Koningin Máxima heeft het startsein gegeven voor de negende editie van De Week van het geld. Tijdens de Week van het geld worden er op basisscholen in heel Nederland ruim 5.000 gastlessen en workshops gegeven over omgaan met geld. Zo ook in Leidschendam-Voorburg. ,,Ben jij een held met je geld?” Deze vraag staat deze week centraal. Door kinderen al jong financieel bewust te maken, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. Immers jong geleerd is oud gedaan. Op vijf basisscholen in deze gemeente en het MBO Rijnland worden de hele week gastlessen gegeven. Gezinnen die moeten rondkomen van een laag inkomen kunnen een beroep doen op de gemeente voor financiële steun. Deze regelingen zijn gebundeld in een overzichtelijk kindpakket. Kijk daarvoor op www.lv.nl/kindpakket (Fotograaf:Wijzer in geldzaken)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter