Winkelcentrum Leidsenhage brengt zondag de lente in huis. Omdat het lente is, geeft Leidsenhage ook dit jaar weer een bos tulpen cadeau aan alle bezoekers. Op zondag 31 maart staat een heuse Tulpenpluktuin, met maar liefst 50.000 tulpen, in het winkelcentrum. Alle bezoekers worden uitgenodigd om een eigen bos tulpen te komen plukken.

Na een succesvolle eerste editie in 2018 met 30.000 tulpen, komt Leidsenhage dit jaar met maar liefst 50.000 tulpen. Alle bezoekers van het winkelcentrum mogen hun eigen bosje tulpen komen plukken. Vanaf 12:00 uur start het plukken in de kleurrijke tuin, totdat de laatste tulp geplukt is (uiterlijk 17:00 uur).

De bezoekers krijgen een handig tasje om het geplukte bosje in mee te nemen. De tas kan in de tuin gevuld worden met 15 tulpen naar keuze. De verschillende kleuren tulpen komen uiteraard allemaal van Nederlandse bodem. Om een gratis bos tulpen te plukken moeten bezoekers de Leidsenhage Vernieuwt-klantenkaart tonen. Heeft men de klantenkaart nog niet, dan kan deze ter plekke aangemaakt worden. De klantenkaart is gratis en gemakkelijk aan te vragen via de Leidsenhage Vernieuwt app of via de website.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter