Vandaag, donderdag 28 maart, is er weer van 19:30 – 21:00 uur een Mantelzorgcafé in de bibliotheek in Voorburg.  Vanavond kan men met andere mantelzorgers en professionals uit de zorg praten over het onderwerp Als het thuis niet meer gaat’. Het Mantelzorgcafé is een initiatief van de zorg- en welzijnsorganisaties Florence, Welzijn oud en jong (Woej) en Woonzorgcentra Haaglanden (WZH). Reden van de oprichting is dat er een groot aantal mantelzorgers is dat ondersteuning kan gebruiken. Het Mantelzorgcafé biedt praktische tips, een luisterend oor en ervaringen van andere mantelzorgers. En men behandelt elke maand een ander thema, bijvoorbeeld het stellen van grenzen, omgaan met verlies, in balans blijven en zorgen voor jezelf. Ook kan men tijdens de bijeenkomsten ook zelf thema’s aandragen om te bespreken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter