Nieuws
Gemeente regelt transport Aldi

Vrachtwagens mogen de vernieuwde Aldi-supermarkt aan de Mgr. van Steelaan in Voorburg alleen beleveren via de Prinses Irenelaan en Strabolaan/Faisanterie. Dat hebben B&W bepaald. Een andere aan- en afrij route is vanwege de verkeersveiligheid verboden. In de Strabolaan zijn daartoe verkeersborden geplaatst. De Aldi wordt uitgebreid met het naastgelegen pand van een voormalig sushi-restaurant. De tunnel tussen beide panden verdwijnt. Laden- en lossen voor de Aldi gebeurt straks achter het nieuwe gedeelte in de strook tot de speeltuin. Keren moeten de vrachtwagens op de parkeerplaats naast de bestaande Aldi. Overigens wordt de open ruimte tussen de Aldi en Slagerij Voorburg wordt opnieuw ingericht door Stadsbeheer.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter