Activiteiten
Informatieavond over fondsenwerving

Het Vrijwilligerspunt houdt maandag 15 april een gratis informatieavond fondsenwerving voor verenigingen, stichtingen en buurtinitiatieven uit Leidschendam, Voorburg en Stompwijk.

Laura Visser van het Vrijwilligerspunt: ,,Verengingen, stichtingen en buurtinitiatieven hebben vaak mooie plannen of ideeën om Leidschendam-Voorburg nog aantrekkelijker of leefbaarder te maken. Vaak ontbreken hiervoor de (financiële) middelen. Om hen te helpen in het woud van fondsen en andere vormen van (financiële) ondersteuning, organiseren wij op maandag 15 april van 19.30 tot 21.00 uur de informatieavond fondsenwerving.”

,,Je kunt in gesprek gaan met lokale en regionale fondsen en serviceclubs en kijken of jouw plannen bij hen passen. Ook kun je deelnemen aan een korte workshop over anderen manieren om (financiële) middelen voor jouw idee te generen. Een  waardevolle avond die zeker wat oplevert. Organisaties die meer inhoudelijke kennis over fondsenwerving willen opdoen, adviseren wij om deel te nemen aan de gratis training fondsenwerving op maandagavond 20 mei. Je leert hoe je een succesvolle projectaanvraag kunt schrijven, hoe je een doordacht financieringsplan kunt opstellen en welke financieringsmogelijkheden er allemaal zijn. Daarnaast krijgt elke organisatie die aan de training deelneemt, na afloop twee uur gratis individueel advies.”

Zowel voor de informatieavond als voor de training moet men zich vooraf aanmelden. Kijk op www.vrijwilligerspunt.nl/fondsenwerving voor alle informatie en het aanmeldformulier.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter