Het programma Kakafonie van Omroep Midvliet telt komende vandaag drie gasten. De uitzending duurt dan ook een uurtje langer. Om 12.30 uur is Lesley Presley te gast. Lesley Presley heet eigenlijk Lesley van Ruitenbeek en is een jongen van 16 jaar die in zijn examenjaar zit. Zijn grote passie is zingen. Hij treedt op onder de naam Lesley Presley en zingt covers van Elvis Presley. Ook is hij geïnteresseerd in de Nederbeat maar Elvis is nummer één. Lesley wordt de Haagse Elvis genoemd en die naam heeft hij te danken na vele malen op Kijkduin bij the Boulevard of Golden Music te hebben opgetreden.

Daarna komt om 13.05 uur Djamy Veugelink haar nieuwe single ‘Ik dans alleen met jou’ laten horen. Djaimy bracht eerder twee coversingles uit met de titels ‘Vissen zijn precies als jij’ en ‘De kleine jongen met de mandoline’. Met haar nieuwe single ‘Ik dans alleen met jou’ slaat de zangeres een compleet andere weg in qua muziekstijl.

En vanaf 14.00 uur kan men luisteren en kijken naar een liveoptreden van de formatie Boots. Het concert wordt uitgezonden via Midvliet tv en Midvliet FM. Boots is een band van vijf muzikanten uit Den Haag die na jarenlange ervaring in het covercircuit in Nederland de krachten gebundeld hebben rondom de Fries/Haagse leadzanger en songwriter Gerben Bootsma. Ze hebben een compleet nieuw origineel Nederpop/rock repertoire opgebouwd en zijn niet snel te vergelijken met andere Nederlandstalige bands. Hun repertoire heeft een hele eigen melodieuze sound met goed in het gehoor liggende ‘catchy’ nummers.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter