Een overvol Open Podium in Theater Ludens.  Sebastian Goudart fungeerde als assistent van presentator Angelique Schipper. Hij verraste het publiek met zijn aanstekelijke dansmoves. In de theaterzaal met het grote filmdoek vond de presentatie plaats van Damian Kanei over het graffiti-project van het Corbulo College en zijn zelf geslepen stalen kanon. Jurylid Henk Knoester inspireerde de jeugd met zijn passie voor fotografie van bruggen als voormalig civiel ingenieur.

De avond werd afgewisseld met zang en instrumentale nummers. Maura Duijvestijn, Julia Vos, Anna Meeuwissen en Philine Vermeulen, die optrad met haar zussen Manouk en Julia, maakten van het intieme theatercafé een groot podium. De jarige Christopher de Jel, hij is 13 geworden, bespeelde de piano na slechts enkele maanden pianoles alsof hij nooit anders heeft gedaan en Judit Visegradi trad op namens het Huygensfestival met haar bijzonder knappe gitaar- en vioolspel.

In de pauze zette de spiksplinternieuwe band ‘The Blackout’ van Drumschool Voorburg vol energie hun optreden door. De juryvoorzitter koos uiteindelijk voor Judit en de zusjes Vermeulen. Terecht kreeg de jarige Christopher de Wildcard en heeft Sebas ook een plek verdiend.

Op donderdag 18 april is het vijfde en laatste Open Podium van het seizoen.Wie worden de laatste Two Talents? De entreeprijs is €5,50 en gratis voor jeugd tot 21 jaar, entree Slotavond €7,50 en €5,00 Aanvang 19.30 uur. Kaarten reserveren: www.theaterludens.nl.  (foto’s Ot Douwes)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter