Frits Wester is één van de ‘Bekende Voorburgers’ die zich laat interviewen bij bij Midvliet. Zaterdag 6 april kan men van 15:00 tot 17:00 uur luisteren naar een uitgebreid interview met Wester. Frits Wester voelt zich al dertig jaar thuis in Voorburg. Hoewel Wester geboren is in Veenendaal, is hij velen jaren onlosmakelijk verbonden aan Voorburg. En daar is hij ook trots op.

Frits is als parlementair verslaggever voor RTL Nieuws een bekende Nederlander, maar weinig mensen weten dat hij veertig jaar geleden medeoprichter was van het CDJA. Hij was toen pas 16 jaar. Deze functie vormden de eerste stappen op weg naar een lange carrière. Van de actieve politiek schoof Frits langzaam maar zeker op naar een positie van journalist en was hij vaak te gast bij de bekende talkshow ‘Barend & Van Dorp’ en later ook in andere bekende talkshows op de Nederlandse televisie.

In het programma ‘Bekende Voorburgers’ zal het presentatie-duo Rob Hekman en René Marquard met Frits spreken over zijn leven en zijn boeiende carrière. Wat houdt Frits Wester bezig? Wat vindt hij van de huidige politiek? Hoe was de politiek veertig jaar geleden? En vindt hij dat de huidige politiek steeds agressiever wordt? Naast deze en vele andere vragen aan Frits, komt ook Voorburg uitgebreid aan bod. De radio-uitzending is zaterdag 6 april te beluisteren via Midvliet FM, maar wie de uitzending in theater Ludens  wil bijwonen, kan een e-mail zenden naar bekenden@midvliet.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter