Nieuws
Voetbalweekeinde: Dramatische zondag

Slechts twee lokale voetbalteams moesten in competitieverband aan de bak: zondag tweedeklasser Stompwijk’92 en derdeklasser VV Wilhelmus. Het werd, voor beiden, een drama.

Daar waar Stompwijk’92 vorig weekeinde thuis nog met 3 – 3 gelijk speelde tegen ROAC, ging men in de uitwedstrijd met maar liefst 5 – 1 ten onder. De  Stompwijkers kwamen in de 14e minuut nog wel op 0 – 1 maar drie minuten later scoorde de thuisclub de gelijkmaker al. En vervolgens liepen de mannen uit Rijpwetering uit naar een dikke zege. Door de nederlaag miste Stompwijk’92 ook de tweede periodetitel. Die ging nu naar Teylingen. Stompwijk’92 blijft onderin hangen; ROAC behoudt de tweede plaats.

De VV Wilhelmus leed de eerste nederlaag van het seizoen. In 3C verloor men niet en tot nu toe ook niet in 3Hoog, de klasse die strijdt on promotie. In het uitduel bij ODB kwam er echter een einde aan die serie. De Haagse ploeg won op eigen veld met 3 – 1 na een ruststand van 1 – 0. In de 49ste minuut scoorde Mathijs Wartna de gelijkmaker en bij de stand van 2 – 1 knalde Cedric Aké – jawel, de broer van – de bal op de lat. ODB maakte het in blessuretijd af met de derde goal.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter