De kaartverkoop voor seizoen 2019-2020 is online! En nee, het is geen grap (maar wel heel fijn).

U heeft deze week onze driehoeksborden langs de weg zien staan. Met die markante kop van Guido Weijers erop. En inderdaad, Guido komt komend seizoen naar Ludens. Maar naast Guido zeer veel prachtige namen! Grote muzikanten, cabaretiers en toneelspelers bevolken komend seizoen ons podium.

Zoals Erik van Muiswinkel, Rene van Meurs, Freek de Jonge, De Règâhs, Martijn Koning, Eric Vloeimans, Sven Ratzke, Paul Haenen, Howard Komproe, Dolf Jansen, Lebbis, Viggo Waas, Kasper van Kooten, Jeroen van Merwijk, Sjaak Bral, Mathilde Santing, Leonie Meijer, Amazing Stroopwafels, Vincent Bijlo, Sanne Wallis de Vries, Pater Moeskroen, Tim Knol, Lucky Fonz III, De Kift, Carel KraaijenhofRayan Panday, Leonie Jansen, Javier Guzman, Guido Weijers, Barry Stevens, Veldhuis en Kemper, OCOBAR, Loes Luca, Debby Petter, Alex Roeka, Angela Groothuizen… pfffffff… de lijst gaat maar door!  

En dan hebben we natuurlijk onze prachtige jeugdtheatervoorstellingen (Theater Ludens is het enige theater buiten Den Haag dat samenwerkt met Festival De Betovering!), de (klassieke) lunchconcerten en veel activiteiten van lokale aanbieders met wie wij intensief samenwerken zoals de Drumschool Voorburg,, Bibliotheek aan de Vliet, Stichting Sport en Welzijn, de Talentenloods, Stichting TRIAS, Florence Actief, Dans aan de Vliet en vele, vele anderen.

Theater Ludens is verworden tot het bruisende centrum voor alle lokale cultuur! Dat alles doen we met een zeer kleine professionele staf en maar liefst 63 vrijwilligers! En daar zijn we, net als u, hartstikke trots op.

Dus namens alle medewerkers zeg ik: tot heel snel in Theater Ludens!

Rogier Helwig, directeur

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter