Het lijkt erop dat de activiteiten rond het vroegere CBS gebouw aan de Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg zijn stil gevallen.  Niets is minder waar, aldus de makelaar van de woningen in de nieuwbouwwijk met de naam: Park 070. De eerste woningen zijn al verkocht. Bouwcombinatie Park070, bestaande uit Van Wijnen Haarlemmermeer en Schouten, kan naar verwachting in de tweede helft van augustus starten met de bouw. Binnenkort wordt begonnen met de sloop van het laatste gedeelte van het voormalige CBS kantoor.  Dat was eigenlijk voor maart aangekondigd, maar dat wordt dus later. Er zijn nog verschillende woningtypes beschikbaar in Park070, zoals een Stadswoning, Herenhuis aan ’t Park of een appartement. Wie interesse heeft kan contact opnemen via 088 – 7122 866 of met een van de makelaars: Frisia Makelaars, Reichman & Rommelaar, WVK Makelaars.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter