De foto-expositie PROTEST! van fotojournalist Nick Gammon in Foto Atelier BW5 in het Huygenskwartier Voorburg wordt verlengd tot en met vrijdag 12 april. De expositie laat foto’s zien van demonstraties, waarbij een groot aantal foto’s is gewijd aan een anti-Brexitdemonstratie (‘The People’s Vote March’). De verlenging van de expositie sluit precies aan bij de nieuwe uitsteldatum van 12 april die de Europese top aan het Verenigd Koninkrijk heeft gegeven om tot een ordentelijk Brexit-besluit te komen. De kans dat dat lukt lijkt klein, maar verder uitstel zal in ieder geval niet tot nog een verlenging van de expositie leiden: de volgende foto-expositie in BW5 staat al voor later in april gepland. Wie de foto’s wil zien moet naar BW5 aan het Zwartepad 5 in Voorburg, geopend van vrijdag tot en met zondag.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter