De politie zoekt informatie en getuigen over degene (of degenen) die op 21 maart of in de dagen daarvoor vier dode puppy’s, verpakt in twee plastic boodschappentassen, heeft gedumpt in een strook groen tussen de Venestraat en De Tol in Leidschendam. De tassen met inhoud werden op 21 maart door spelende kinderen ontdekt. De puppy’s, allemaal bruin, waren naar schatting drie weken oud.

De politie spreekt van ‘een triest geval’ ook al omdat het kinderen waren die de vondst deden. In de buurt leidde het voorval tot de nodige onrust onder omwonenden. De politie wil niet speculeren over de redenen achter de dump. Er wordt ook naar informatie gezocht over nestjes jonge honden, dan wel zwangere honden die ‘plots’geen puppy’s blijken te hebben.

Wie informatie heeft wordt verzocht te bellen met de opsporings tiplijn 0800 – 6070 of met Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000. U kunt ook de WhatsApp 06 – 1000 0012 gebruiken dan wel het  digitale tipformulier in op politie.nl (foto: politie)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter