Eén van de activiteiten van het Taalhuis in de bibliotheek is de Leesclub. De Leesclub wordt twee keer per week gehouden in de bibliotheken in Leidschendam en Voorburg. De vrijwilligers van het Taalhuis en de deelnemers aan de Leesclub lezen samen en praten met elkaar over wat ze lezen. Dat maakt lezen veel leuker.

Tijdens de Leesclub wordt een eenvoudig boek of krant gelezen. De krant die men samen leest is de ‘Start!-krant’. Dit is de begrijpelijkste krant van Nederland. Iedereen is welkom bij de Taalhuis Leesclub. Men kan zo binnenlopen. Als u acht keer bij de leesclub bent geweest, krijgt u een tegoedbon. Met de tegoedbon wordt u gratis een jaar lid van de bibliotheek. Zo kunt u steeds boeken lenen en lezen. En nog beter de Nederlandse taal leren.

De leesclub is in Leidschendam op maandag van 13:00 tot 14:00 uur en op woensdag van 11:00 tot 12:00 uur. In Voorburg is dat op dinsdag van 11:00 tot 12:00 uur en op donderdag van 13:00 tot 14:00 uur. Uitgebreide informatie over het Taalhuis van de Bibliotheek aan de Vliet staat op www.bibliotheekaandevliet.nl/taalhuis

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter