Voor de tweede maal is in de Voorburgse wijk Essesteijn een seniorendiner gehouden. Bewoners van de Tulpen- en Rozentuin verzorgden dit voor hun buurtgenoten. Na het rondbrengen van 450 uitnodigingen (ontworpen door Gaya, de dochter van de initiatiefnemer Eric) , meldden zich binnen een week 62 buurtbewoners van 65 jaar of ouder aan. Velen hadden in 2018 ook deelgenomen aan het diner en waren toen enthousiast over het menu. Ook deze keer had het team van vrijwilligers, waaronder drie geweldige koks, een driegangenmenu samengesteld, bestaande uit vlees-, vis- of vegetarische gerechten. Deze waren wederom een lust voor het oog en de tong. Tijdens het diner werden in een gezellige sfeer weer nieuwe contacten gelegd en oude herenigd. De koffie werd zelfs muzikaal begeleid door Storm, een jonge buurtbewoner van de Tulpentuin. Als dank voor de heerlijke avond werd aan de vrijwilligers een boekje overhandigd waarin alle gasten hun waardering uitspraken. Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door sponsoren van organisaties, bedrijven en winkeliers. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter