Een vrijwel volle circustent heeft gisteren genoten van de première van Circus Maximum. Dit is neergestreken op het evenemententerrein aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg. Het circus biedt een twee uur durend programma, met vooral een indrukwekkende paardendressuur. Maar ook de acrobatiek staat op hoog niveau. Af en toe gaat er iets fout, zoals de koordansers die een keer naar beneden valt. Als ze weer dapper omhoog klautert is ze meteen de held van het publiek. Jong en oud klappen de handen bijna kapot voor de kleinste olifant ter wereld, voor de kamelen en niet te vergeten de hondjes. Eén van de absolute toppers is de clown, die voortdurend weet te boeien. Het circus Maximum is nog tot en met zondag in Voorburg. En verdient steeds weer een volle tent.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter