Activiteiten
Huistheaterconcert voor bezitters cultuurkaart

Het huistheater ’t hART aan de Hendrik van Boeijenlaan 76 in Voorburg opent zaterdag 13 april haar deuren voor de klassieke muziekliefhebbers. Het zussen duo Askarova (piano/orgel) speelt de sterren van de hemel in hun inmiddels populair programma ‘hARTwens’, waarin ze deze keer een voorproefje geven van hun repertoire in het komend seizoen. Dit concert is in het kader van de Cultuurkaart L-V. Als u in het bezit bent van de hART-coupon uit het cultuurboekje (bon nr. 18), kunt u dit concert gratis bijwonen. Na afloop van  het concert trakteren Nadia en Adèle Askarova traditioneel hun publiek op een gratis kopje thee/koffie met een stukje  biologisch gebak uit eigen keuken. Aanvang concert 15.00 uur. Reserveren noodzakelijk i.v.m. het beperkt aantal plaatsen in de zaal.  Meer informatie, reserveringen en kaartverkoop via: nadia.askarova@gmail.com of 06 – 2461 5764.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter