Mening
U zegt het maar: Petitie tegen kunstgras

,,Door een aantal bezorgde ouders is een petitie gemaakt over de nieuwe kunstgrasvelden die door de gemeente op Wilhelmus worden aangelegd waarbij tóch weer het omstreden rubbergranulaat wordt gebruikt! Het is nog steeds niet duidelijk of dit materiaal wel veilig is voor onze kinderen. Bovendien zijn er alternatieve kunstgrasvelden, zoals kurk dat bijvoorbeeld al in heel Den Haag op de sportvelden is gebruikt, waarvan wél zeker is dat dit niet schadelijk is. Waarom neemt de gemeente dit risico met de gezondheid van onze kinderen? Onderteken de petitie en laat de gemeente weten dat je het hiermee niet eens bent. Laat de gemeente voor een veilig alternatief zorgen! https://petities.nl/petitions/veilig-en-milieuvriendelijk-infill-materiaal-op-de-kunstgrasvelden-bij-v-v-wilhelmus?locale=nl Kom ook op 9 april om 19.00 naar de bijeenkomst met de raadsleden van de Gemeente in Brak/’t Swaentje in de Herenstraat in Voorburg.”

(Anita de Groot)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter