Nieuws
VCC bereidt zich voor op nieuw seizoen

Het cricketseizoen begint deze maand. Bij VCC wordt de eerste witte bal wordt op 20 april gebowled. De eerste competitiewedstrijd is op 4 mei als VCC1 Sparta ontvangt. Tussendoor is er een meidenkamp, de Muntaz Cup, de Pro Series van de KNCB en nog een paar andere oefenwedstrijden. Op dit moment wordt hard gewerkt om de grasmat in topconditie te krijgen. En op het speelveld moeten daarna zwarte screans worden geplaatst. De trainingen van in ieder geval de selectie en daarna ook de andere teams zijn al gestart, of staan op het punt om te beginnen. VCC groeit nog steeds en met name bij de jeugd wil men nog verder doorgroeien. Er zijn nu zo’n 85 junioren, maar de club wil graag verder groeien. Voor informatie over (jeugd) cricket kan men mailen met de secretaris.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter