Nieuws
Graven Oosterbegraafplaats geruimd

Begin 2020 gaat de gemeente op de Oosterbegraafplaats in Voorburg een aantal algemene graven ruimen. Het gaat om de algemene graven vak G 227 t/m 248.  In deze vakken hebben tussen maart 2008 en augustus 2009 begravingen plaatsgevonden.

Bij algemene graven zijn niet altijd belanghebbenden bekend. De gemeente kan zonder toestemming van derden deze graven ruimen. De stoffelijke resten komen daarna in een verzamelgraf op de begraafplaats.

Omdat echter regelmatig blijkt dat nabestaanden behoefte blijven houden aan een specifieke laatste rustplek voor de overledene, wil de gemeente hen de gelegenheid bieden deze wens te realiseren. Men kan kiezen voor herbegraven in een particulier graf (familiegraf) op de Oosterbegraafplaats, algemene begraafplaats Noorthey, algemene begraafplaats Parkweg of elders. Ook kan men de stoffelijke resten alsnog laten cremeren.

Wilt u informatie over herbegraven, asbestemming of het ophalen van de gedenksteen? Neem dan voor 15 januari 2020 contact op met de beheerder van de begraafplaatsen Leidschendam-Voorburg. De beheerder is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag via het telefonisch spreekuur tussen 09.00 en 10.00 uur, telefoon (070) 386 3472 of via e-mail begraafplaatsen@leidschendam-voorburg.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter