Nieuws
Tweetal op heterdaad betrapt bij grootschalige fietsendiefstal

De politie heeft twee verdachten aangehouden, toen ze op heterdaad werden betrapt bij een fietsendiefstal. In de gemeente Leidschendam-Voorburg en ook in Den Haag (omgeving Westeinde ziekenhuis) werden recent diverse fietsen in een bus geplaatst en meegenomen. Dat gebeurde door twee personen. Met dank aan alerte agenten, konden deze twee mannen op heterdaad worden betrapt en aanhouden. In totaal bleken er negen fietsen in de bus te staan. Van een een aantal is de rechtmatige eigenaar inmiddels bekend. Maar de politie zoekt nog naar de eigenaars van een aantal rijwielen. Is uw fiets afgelopen dagen weggenomen, bel dan de politie via 0900 – 8844.  De zaak is in behandeling bij de recherche van  politiebureau Leidschendam-Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter