Ryan Campbell, hoofdcoach van het Nederlands heren elftal, heeft de selectie voor het Nederlands heren elftal voor de zomer van 2019 bekendgemaakt. Voor het eerst in de geschiedenis mag VCC zich hofleverancier noemen. Bij de bekendmaking van de selectie voor deze zomer blijkt dat er van de Voorburg Cricket Club maar liefst vier spelers zijn geselecteerd om uit te komen voor het nationale elftal in 2019: Brandon Glover, Clayton Floyd, Philippe Boissevain en Vivian Kingma. Tel daarbij ook Bas de Leede -die dit seizoen uitkomt voor de Young Cricket Academy van de MCC, maar ook nog op de spelerslijst van de Voorburgers staat- en het zal duidelijk zijn dat de vorig jaar afgedwongen promotie ook de nationale keuzeheer niet onopgemerkt voorbij is gegaan.

De volledige selectie: Pieter Seelaar, Scott Edwards, Max O’Dowd (allen VOC), Ben Cooper, Leon Turmaine (beiden VRA), Wesley Barresi, Tobias Visée (beiden HBS), Sikander Zulfiqar, Saqib Zulfiqar (beiden ACC), Tonny Staal, Hidde Overdijk (beiden HCC), Philippe Boissevain, Brandon Glover, Clayton Floyd, Vivian Kingma (allen VCC), Bas de Leede (MCC Young Cricketers/ VCC), Sebastaan Braat (Hermes DVS), Stef Myburgh (Punjab CCR), Timm van der Gugten (Glamorgan, UK), Ryan ten Doeschate, Shane Snater  (Essex, UK), Paul van Meekeren, Roelof van der Merwe (beiden Somerset, UK), Fred Klaassen (Kent, UK), Michael Rippon (Otago, NZ).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter