Nieuws
Voetbalweekeinde: Gemengde gevoelens

Een dikke nederlaag voor Forum Sport; een must win voor RKAVV en Wilhelmus; een nutteloos gelijk spel voor SEV en weer een nederlaag voor Stompwijk’92. Het voetbalweekeinde leverde gemengde gevoelens op.

VV SHO – Forum Sport 5 – 2

Nog voordat de vierde minuut was verstreken mocht Forum Sport weer aftrappen. Op aangeven van Wilson Lima mocht Ricky van Bokhoven het eerste doelpunt binnenkoppen. De eerste echte kans bood Timo Ploemen aan Mostava Frederik, doelman Peter Konings bleek een sta-in-de-weg.

Halverwege het eerste bedrijf mocht de thuisploeg een hoekschop nemen. Wederom was het Ricky van Bokhoven die binnenkopte. Forum Sport was de beter voetballende ploeg, maar beloonde zich zelf hier niet voor. Een inzet van Marc du Chatenier werd van de doellijn gehaald. Toch wist Forum Sport de aansluittreffer te produceren. Edoardo Saurwalt haalde op snelheid de achterlijn, zijn voorzet werd door de mee opgekomen Mostava Frederik binnen getikt.

De daarop volgende aanval van SHO werd een speler van de thuisploeg binnen de beruchte lijnen vastgehouden: penalty besliste de scheidsrechter. Dit cadeau werd uitgepakt door Jasper Huisman. Het verschil was weer twee treffers. In de 43e minuut kwam SHO voor de vierde keer voor het doel van Juriaan Jouvenaar. Ricky van Bokhoven werd de diepte ingestuurd en met maakte met de 4-1 zijn hattrick.

Na de thee zou Forum Sport toch moeten gaan komen was de verwachting.  Forum Sport zocht wel de aanval, maar kon niet echt druk zetten. Voor de statistieken vielen er nog twee doelpunten te noteren. Mostava Frederik in de 87e minuut voor 4-2 en wederom Ricky van Bokhoven in de 92e minuut met 5-2.

Overige uitslagen:

Oliveo – SEV 1 – 1 (14e Hassan Bendagman 0 – 1)

RKAVV – De Meern 3 – 1 (4e Jeremy van Lochem, 12e Hamza Boukhari, 27e Hayden Bergen)

HVV – Stompwijk’92 3 – 1 (Alle goals vielen in de laatste 20 minuten; de ene treffer van Stompwijkse zijde een minuut voor tijd)

VV Wilhelmus – SC REMO 6 – 1 (18e Kamiel Grapendal, 22e Kevin Besamusca, 27e Jacky Adam, 54e Kevin Besamusca, 55e Jacky Adam, 60e Kevin Besamusca. De goal van de bezoekers werd gescoord door Yuri Bruno van Wilhelmus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter