De instelling voor geestelijke gezondheidszorg Rivierduinen organiseert op dinsdag 23 april een voorlichtingsavond over ADHD bij volwassenen. Die wordt gehouden bij wijkcentrum De Plint, Frederiklaan Leidschendam. Aanvang 19.30 uur. Toegang is gratis.

ADHD is een stoornis waarbij degene die het heeft denkt aandacht te kort te komen. Betrokkene voelt zich onrustig en gejaagd, heeft concentratie- en aandachtsproblemen, is impulsief, is vaak dingen kwijt, gedraagt zich chaotisch, kan zaken moeilijke organiseren en is snel afgeleid.

Tijdens de avond vertelt een ervaringsdeskundige hoe het is om ADHD te hebben en hoe je hiermee omgaat. Een professional gaat dieper op het onderwerp in, vertelt welk hulpaanbod er is en geeft omgangsadviezen. Voor meer informatie, kijk op www.rivierduinen.nl/agenda U kunt ook bellen naar 070 – 444 1264 of mailen naar preventie.LDZM@rivierduinen.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter