Het U14 jeugdteam van basketbal vereniging Cobranova heeft de laatste uitwedstrijd gespeeld. Net als bij de andere uitwedstrijden bracht de eigen spelersbus,de Kwibus, hen naar de wedstrijd. Deze laatste rit van het seizoen ging naar Houten, naar de Woodpeckers. De jongens en dame uit Voorburg, hadden in eerste instantie wat moeite om in hun spel te komen (het eerste punt werd door de Woodpeckers gemaakt), maar dit werd mooi doorbroken door een 3 punter waarna Cobranova de voorsprong niet meer uit handen gaf. De half time werd dan ook ingegaan met een mooie voorsprong van 15-45. Na de rust, leek het of de spelers van Cobranova vleugels hadden; het tempo lag hoog en er waren veel scoringskansen die bijna allemaal verzilverd werden. De 3e periode werd afgesloten met een verschil in punten van 51. Opvallend was het aantal 3 punters die gemaakt werden door Cobranova.speler Steven Zeegers; hij sloot de derde periode door in de buzzer te scoren met een 3 punter. Uiteindelijk was het een kwestie van tijd dat de 100 punten werden aangetikt, wat in een eindstand van 41-107 resulteerde.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter