Voorburger Hugo Nijhuis maakt zich op voor de reis van zijn leven. Samen met enkele anderen gaat hij in een oude Opel Kadett (type B) uit 1970 een reis maken naar Mongolie. Om daarna dezelfde route terug te volgen. Doel is om geld in te zamelen voor een kinderhuis in Ulaanbaatar. Men wil in ieder geval 12.000 euro aan het huis van SOS Kinderdorpen kunnen schenken.

Hugo: ,,Nu ik ouder word, begin ik steeds meer te realiseren hoe belangrijk het is om op te groeien en je te kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving. Met al het nieuws in verre landen zie je dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Mijn kennis van ‘rollend materieel’ uit de jaren 60 is nog steeds actueel. We knapten voor dit doel twee oldtimers op en die zijn inmiddels klaar om te gaan.Nu start de inzameling waar we zoveel mogelijk geld mee willen nemen voor het SOS kindertehuis in Mongolie/Ulaanbaatar. Ik wil bewijzen en zeg u hierbij toe, dat ik onze gezamenlijke donatie persoonlijk ga overhandigen en dat u mijn verrichtingen online zult kunnen volgen. Help me om dit doel te halen, koop een sticker of klik op onze site https://holland2gobi.nl/ op donate.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter