Nieuws
GBLV verlaat demonstratief raadszaal

Oppositiepartij GBLV heeft gisteravond demonstratief de zaal waar de gemeenteraad vergaderde tot twee maal toe verlaten. Dat gebeurde bij stemmingen over een nieuwe camera- en geluidinstallatie in die zaal alsmede twee bijzalen, en over akoestische maatregelen in gemeentelijke sportzalen. Beide plannen samen vergen investeringen van ruim 600.000 euro. Met de stemmen van de vier coalitiepartijen  voor, werden beide voorstellen aangenomen. GBLV-gemeenteraadslid Maurice Hartsinck verklaarde de handelwijze van zijn partij door  erop te wijzen dat er over beide voorstellen niet inhoudelijk gedebatteerd is in de gemeenteraad, het gaat om grote uitgaven in tijden van bezuinigingen, er niet gekeken is of het allemaal goedkoper kan en de gemeenteraad nu feitelijk een blanco cheque afgeeft.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter