Nieuws
Voorburgse Torentjes bij Bakker Klink

Bakker Klink uit de Herenstraat gaat zaterdag Voorburgse Torentjes bakken. Dat gebeurt ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van de  stichting ‘Mooi Voorburg’. Eén van de hoogtepunten van het jubileumjaar is de inwijding van het oude stadswapen van Voorburg, dat in de Van Schagenstraat in mozaïek  vorm is aangebracht. Dat gebeurt zaterdag om 12.00 uur. Na de opening van de pomp en de inwijding van het straatmozaïek, om ongeveer 12.30 uur, kunnen de eerste door Klink handmatig gebakken koekjes  worden geproefd, zolang de voorraad strekt,  in de tent van Mooi Voorburg nabij de dorpspomp. Wie te laat is, kan altijd naar de winkel: de al vanouds in Voorburg gevestigde Koninklijke Bakkerij Klink gaat de Voorburgertjes bakken en in haar assortiment opnemen.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter