Op Duivenvoorde leven talloze soorten vogels. Op zaterdagmorgen 20 april en 11 mei neemt vogelkenner Jan Westgeest u mee op excursie over het landgoed in Voorschoten om park- en bosvogels te spotten. Deze deskundige gids weet  in geuren en kleuren te vertellen over de vogels op het landgoed. Lenteweer lokt lentevogels. Jan Westgeest gaat met u op pad om vroege park- en bosvogels op Duivenvoorde waar te nemen. Hij put daarbij uit zijn ervaring van meer dan vijftig jaar vogels tellen. Daar komen soms verrassende, maar altijd interessante observaties uit naar voren.

Op zaterdagmorgen 20 april en op zaterdagmorgen 11 mei vindt er een excursie plaats. De wandeling start om 7:00 uur en duurt ca. 1,5 uur. Er wordt verzameld bij de opzichters woning aan de Laan van Duivenvoorde 1. Aan de overkant daarvan is de fietsenstalling en de parkeerplaats. Tickets (€ 5,- p.p.) koopt u vooraf in de webshop op www.kasteelduivenvoorde.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter