Mening
U zegt het maar: ‘Mijn hele huis scheurt opnieuw uit elkaar’

,,Als bewoner van de Johan de Meesterstraat in Voorburg heb ik last van de bouw van de nieuwe sporthal. Vorig jaar waren ze eindelijk klaar met de koophuizen aan de overkant. Maar toen mochten ze niet heien. Nu zijn ze voor de sporthal wel aan het heien. Waardoor mijn hele huis trilt. Met de bouw van de huizen aan de overkant heb ik 2 jaar last gehad van enorme trillingen. Met de kerstdagen vielen letterlijk de kerstballen uit mijn boom. En er ontstonden scheuren in muren en plafond. Deze zijn gerepareerd door de woningbouw. Ik was blij dat dat achter de rug was. En kon eindelijk mijn huisje opknappen. Nu zijn ze aan de zijkant bezig voor de nieuwe sporthal. Er ontstaan weer scheuren in mijn muren en plafond in de keuken. Heb de gemeente al gebeld. En de woningbouw. Zodra de bouw achter de rug is komen ze weer alles repareren. Zelf heb ik maar een minimum inkomen. Zodra de scheuren gerepareerd zijn, moet ik weer verven natuurlijk. En de kosten kan ik niet op blijven hoesten. Wat kan ik doen. Help!!!! Mijn verhaal mag je delen.”

(Een bewoner van de Johan de Meesterstraat)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter