Nieuws
VVD laat ouderen in de steek

De VVD vindt het niet nodig de weerbaarheid van ouderen op digitaal gebied te vergroten om hen zo beter te beschermen tegen internetoplichters. De liberalen stemden in de gemeenteraad als enigen tegen een voorstel van GroenLinks, GBLV en ChristenUnie-SGP om de weerbaarheid van ouderen boven 75 jaar juist wel gericht te gaan versterken. Dat wordt nu ook als prioriteit opgenomen in het lokale veiligheidsbeleid. Een raadsmeerderheid bepaalde overigens dat cybercrime (misdaad via internet) regionaal en niet lokaal aangepakt moet worden (ChristenUnie-SGP en GBLV tegen). De hele raad, behalve de VVD, sprak zich er voor uit om bij calamiteiten in de voorlichting ook een gebarentolk in te schakelen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter