Supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Julianabaan Voorburg staat aan de vooravond van een grote verbouwing. In verband hiermee gaat de supermarkt  van dinsdag 30 april  tot 5 juni. dicht. Maandag 29 april is de laatste openingsdag van de Jumbo voor de sluiting. De supermarkt is dan geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Alle versproducten zijn op deze dag geprijsd met 50% korting. Wel geldt uiteraard: Op is op. Hierna gaat de winkel ruim 5 weken dicht. Het personeel kiest voor verlof of (tijdelijke) overplaatsing naar de dichtstbijzijnde winkels.

De vernieuwde Jumbo gaat weer open op 5 juni om 09.00 uur. Dit wordt een feestelijke opening, met gratis bloemen voor de eerste 150 bezoekers en tot en met zaterdag 8 juni gratis appeltaart bij besteding van 25 euro. De nieuwe Jumbo krijgt een slijterij in de winkel, zelfscan bij de kassa, schepmaaltijden en verder een schitterende zaak die qua oppervlakte iets kleiner wordt dan nu. Maar het assortiment blijft gelijk of wordt zelfs iets ruimer door een efficiëntere inrichting. In het deel van de Jumbo dat wordt afgestoten komt een Action.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter