In Theater Ludens aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg wordt morgen, zondag 14 april, een extra taalcafé gehouden. Dit onder het motto: ‘Nederlands leren is leuk’. Met de hele familie kunnen anderstaligen in het theater genieten van een geweldige voorstelling.  Deze wordt gebracht door De Spraakversterker en laat het publiek actief meedoen in een vrolijke uitvoering voor volwassenen en kinderen. De voorstelling ‘Alles goed?’ is een afwisseling van muziek, zang, toneel en poppenspel. Met leuke liedjes wordt de Nederlandse taal geoefend. Na afloop is er een hapje en een drankje en een gezellig praatje met de toneelspeler. Vanaf 13.30 uur is men welkom in theater Ludens. De zaal gaat open om 14.15 uur en als de voorstelling begint, gaan de deuren van de zaal dicht. 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter