Op de verjaardag van Koning Willem Alexander, zaterdag 27 april, wordt er weer met de hele buurt Koningsdag gevierd  op het pleintje in de Oranje Nassaustraat in Voorburg. Er zijn onder andere Oudhollandse spelletjes voor de kinderen, een dj, rondritten in een TukTuk en een BBQ. De Oranjevereniging is nog op zoek naar vrijwilligers, die een spelletje willen begeleiden. Het betekent dat men aan de  kinderen uitlegt hoe ze het spelletje moeten spelen en/of kleine kinderen helpen bij het spelen. De spelletjes duren van ’s middags 2 tot 5 uur. ,,Als je mee wilt helpen, verwachten we van je dat je het ook deze hele drie uur wilt doen. Als je dat fijn vindt, mag je het gerust met zijn tweeën doen. Er is de hele middag begeleiding van volwassenen aanwezig. Je krijgt een cadeaubon voor je inzet. We gaan er met zijn allen weer een mooi feest van maken en hopen natuurlijk dat iedereen er bij is”, aldus Wouter Broekman van de organisatie.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter