Nieuws
Zingende dakdekker in Kakafonie

Zanger Wesley van Boven is te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur komt hij komt zijn single ‘Hou jij zoveel van mij’ laten horen. De 32-jarige is in het dagelijkse leven werkzaam als dakdekker binnen zijn eigen bedrijf. Dit werk wat hij met veel passie en plezier doet, kan hij prima combineren met zijn zangcarrière. Hij geniet pas goed, wanneer hij tijdens feestjes de microfoon pakt en mensen laat genieten van zijn zangtalent.

Hierna komt om 13:05 uur  Es van Velzen in Kakafonie  haar debuutsingle ‘De wil van het leven’ laten horen. Es van Velzen is door een zus van een vriendin een keer gaan zingen op een braderie. Onervaren, supergaaf, maar doodeng. Es: ,,Maar door de goede motivaties van collega-zangers Luc Meijer en Nancy Visser en mevrouw De Jordaan van de Feestboot ben ik door gaan zetten. Zij boden mij het podium. Ik ga veel mee met optredens van Luc Meijer, waar ik altijd een paar nummertjes mag zingen.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter