Basketbalvereniging Cobranova ontvingt zaterdag de jongens van Almonte uit Eindhoven. Het was de laatste wedstrijd van Cobranova dit seizoen, dus de jongens en het meisje konden nog éénkeer laten zien welke kwaliteiten ze in huis hebben. Al na 3 seconden vloog de bal in de basket in het voordeel van Cobra. En na nog eens 4 seconden weer. Cobra speelde goed over en pakte met enige regelmaat de bal af van een toch wel mindere tegenstander. Die overigens wel streden voor wat ze waard waren.

Het eerste kwart was Cobra de sterkste. Almonte liet veel kansen onbenut; de bal wilde er vaak niet in. Het eerste kwart eindigde in 24-6. Het tweede kwart probeerde Almonte sterker terug te komen en heel even leek het erop dat dat zou lukken. Cobra liet het soms liggen en daar profiteerde Almonte enigszins van. Maar dat duurde niet lang; Cobra kwam zeer sterk terug. Almonte scoorde in het tweede kwart 5 teamfouten. Ze gingen de rust in met 38-16.

Het derde kwart werd niet veel anders, Cobra bleef de sterkste. Met nog bijna 2,5 minuut te spelen stond Almonte alweer op 5 teamfouten, wat Cobra 3 sets vrije worpen opleverde.  Het eindigde in 78-20.
Het 4de en laatste kwart maakte Almonte beduidend minder teamfouten en gingen ze in verhouding tot de eerste 3 kwarten ook wat meer scoren. Het mocht echter niet meer baten, de wedstrijd eindigde in een fantastische score van 107-32.