In mei brengt Toneelgroep ‘De Gezellen’ in Het Veur Theater, Damlaan Leidschendam, de komedie ‘Een verhuizing en andere ongemakken’ van de auteur Carl Slotboom, onder regie van Peter Zwaard.  In deze komedie ontmoeten we een tiental personages, die elk hun aandeel hebben in wat een simpele verhuizing moest worden…

,,Richard en Simone betrekken hun nieuwe statige woning, maar voordat ze hiervan kunnen genieten zal eerst de verhuizing afgerond moeten worden. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Verhuizers die het werk bepaald niet uitgevonden hebben, een telefoonmonteur die langskomt, een spraakwaterval van een buurvrouw en de bezoekende schoonfamilie zorgen voor de nodige ongemakken. Ook de secretaresse van Richard eist meer aandacht op dan hem lief is. Als schoonzus Bets in hogere sferen raakt, is het hek van de dam en de chaos compleet. Er is dan nog maar één iemand die de rust kan komen herstellen…”

Speeldata: 3, 9, 10, 11, 16, 17, 18 mei om 20:15 uur (kassa geopend vanaf 19:30 uur, theaterzaal open om 20:00 uur) en op 5 en 19 mei om 14:15 uur (kassa geopend vanaf 13:30 uur, theaterzaal open om 14:00 uur).

Kaarten: € 13,00 (inclusief pauzedrankje) zijn <HIER> te bestellen.

De cast: Carla Hoenselaar, Lowie Bolleboom, Monique Rapati, Guus van Wijk, Liesbeth Lemmens, Wim Groeneweg, Maarten van Dinther, Anja van Dulkenraad, Nicole van den Bergen en Mandy de Bruijn.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter