In de meivakantie (23 april t/m 3 mei) organiseert kasteel Duivenvoorde te Voorschoten op dinsdag tot en met vrijdag speciale familie rondleidingen. De rondleidingen zijn voor families met kinderen van 6 tot en met 12 jaar en hebben als thema ‘kasteelbewoners’. Kinderen mogen zich verkleden als ridders of baronessen en worden zo, als heuse kasteelbewoners, echt onderdeel van het verhaal van Duivenvoorde. Treed binnen in de sprookjeswereld van het kasteel en laat je verwonderen!

,,Ontdek met een speciale kindergids het leven van de bewoners van Duivenvoorde. Na het ontrafelen van enkele verborgen verhalen volgt een leuke familie-activiteit. Ga met je (klein)kinderen aan de slag met het maken van je eigen kasteel onder het genot van een drankje en een versnapering. Een interactieve rondleiding voor jong en oud. Aanvang 10.30 uur, einde 12.30 uur. Deze feestelijke vakantie-activiteit is inclusief koffie/thee/limonade voor de kinderen en iets lekkers”, aldus één van de organisatoren.

 Tickets voor deze kasteelrondleidingen kunnen online via de webshop worden gekocht. Ook in de kasteel- en landgoedwinkel zijn tickets verkrijgbaar maar dan bestaat het risico dat de gewenste rondleiding vol zit. Zie www.kasteelduivenvoorde.nl/activiteiten/2019/familierondleiding-meivakantie/ Ticketprijs volwassenen: € 12,50 / kinderen t/m 12 jaar: € 5,00 . Voor dit arrangement kunt u geen gebruik maken van een museum- of andere kortingskaart.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter