De sporen bewijzen het: er wordt met auto’s door park Vreugd en Rust in Voorburg gereden. Regelmatig klagen wandelaars in het park aan het Oosteinde over fietsers, die over de paden crossen. En in de avonduren zijn het jongeren die met hun scooter naar de hangplekken willen. Maar nu is er achter het restaurant een  spoor van autobanden aangetroffen. Een grote hoeveelheid lelies is platgereden, het banden profiel maakt duidelijk dat het ook geen kleine wagen moet zijn geweest. Toch maar eens iemand van handhaving op af sturen? Die waren trouwens zaterdag in de Herenstraat opvallend afwezig, getuige het grote aantal fietsers dat door het voetgangersgebied reed, terwijl daar de opening van het toeristenseizoen werd gevierd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter