Nieuws
Voetbalweekeinde

Voor RKAVV, SEV en Stompwijk’92 bracht het weekeinde een nieuwe nederlaag. Voor de eerst- en laatstgenoemde ploegen betekent dat een voortgezette strijd tegen degradatie. Voor SEV zit het seizoen er op. De bijna traditionele zeges kwamen van de twee Voorburgse verenigingen.

Forum Sport – Delta Sport 2 – 1

Een technisch beter Forum Sport speelde vanwege de vele mutaties wat onsamenhangend. Veel misverstanden in de combinaties maar wel veel strijd. Delta Sport knokte voor iedere meter en wist met veel fysieke kracht ook flink wat duels te winnen. Het was geen mooie 1e helft. De ruststand was dan ook een terechte weerspiegeling: 0 – 0.

Na rust een wat sterker Forum Sport dat in de 66e en 69e minuut de wedstrijd wist te beslissen. Allereerst werd een overtreding in de 16 meter door scheidsrechter Duindam met een penalty bestraft. Mostava Frederik schoot de elfmeter strak in de linker beneden hoek: 1 – 0.

Een paar minuten later de 2 – 0. Een afstandsschot van Jordy de Bruin werd onderweg van richting veranderd en liet de Delta Sport doelman om die reden kansloos. Een gelukkige treffer maar hierdoor wel een comfortabele 2-0 voorsprong voor Forum Sport.

Delta Sport ging meer en meer forceren en dat leidde in de 80e minuut tot de 2 – 1. Een rommelige situatie voor de goal van Forum Sport. Delta Sport tikte uit een dubbele kluts de bal achter doelman Jurrian Jouvenaar die vandaag een prima wedstrijd keepte. Verder dan de 2 – 1 liet Forum Sport het niet komen.

Overige uitslagen:

SEV –Ariston’80 0 – 5 (Ariston’80 kampioen, SEV speelt nacompetitie om promotie naar derde klasse)

Alphense Boys – RKAVV 2 – 1 (45+1 Rico de Boer 2 – 1)

Stompwijk’92 – Teylingen 1 – 2 (bij rust stond thuisploeg 0 – 2 achter. De aansluitingstreffer kwam te laat)

Charlois – VV Wilhelmus 0 – 2 (9e Kevin Besamusca, 78e Jacky Adam)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter