Het Taalhuis houdt in de bibliotheek een Leesclub. Deze wordt twee keer per week in Leidschendam en Voorburg. De vrijwilligers van het Taalhuis en de deelnemers aan de Leesclub lezen samen en praten met elkaar over wat ze lezen. Dat maakt lezen veel leuker. Tijdens de Leesclub lezen ze een eenvoudig boek of krant. Iedereen is welkom bij de Taalhuis Leesclub. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. In Leidschendam kan men terecht op maandag van  13:00 tot 14:00 uur en op woensdag van 11:00 tot 12:00 uur. De Leesclub in Voorburg is op dinsdag van 11:00 tot 12:00 uur en op donderdag van 13:00 tot 14:00 uur. Wie acht keer bij de leesclub  is geweest, krijgt een tegoedbon. voor een jaar lang gratis lid maatschap van de bibliotheek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter