Activiteiten
Evenement in Nieuwe Driemanspolder

De Nieuwe Driemanspolder tussen Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Den Haag wordt van agrarisch gebied omgevormd tot recreatiegebied inclusief een groot meer door de berging van overtollig water. Op 29 april of 2 mei kunnen jongeren en volwassenen hier een spel komen spelen: Serious Game.

Inzet: ‘Het klimaat verandert. Piekbuien, veel regen. Wat moet je met al dat water? Een kist komt op tafel, maar gaat niet open….. Help’. De deelnemers moeten het water een weg proberen te geven door  te puzzelen met weersverwachtingen en uit te dokteren welke mogelijkheden zij hebben om in te grijpen.

Elke ‘game’ duurt ongeveer een half uur. De ‘game’ is voor gezinnen met kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Deelname is gratis.

Aanmelden kan tot en met 24 april: www.rijnland.net/onswater

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter