Het wordt Koningsdag een groot feest bij café Het Torentje aan de Franse Kerkstraat in Voorburg. In de middag van zaterdag 27 april is er volop muziek met onder meer Ronnie Tober en Ronnie Ronaldo. Van 13.00 tot 19.00 uur presenteert televisie persoonlijkheid Frits Wester een programma vol optredens op het buitenpodium. Ernest en Helga Albers zijn er daar twee van. Overigens is er deze dag ook op andere plekken in het Huygenskwartier muziek. In de Kerkstraat staat een dj en even verderop bij de Oude Haven wordt onder meer opgetreden door Captain Midnight. Daarover zegt Dave Fisser: ,,De afgelopen jaren vierden wij Koningsdag altijd bij restaurant Bernard en daar gaan we, nu het inmiddels restaurant the River, is geworden gewoon gezellig mee verder. Tussen 15.00 en 18.00 gaan we er met Captain Midnight XL weer proberen een feestje van te maken. Daarna moeten we snel naar Delft om het Koningsdagfeest op de Markt af te sluiten. Na 18.00 uur zal bij the River DJ Bronx er tot 20.00 uur nog een groot feest van gaan maken aan het water.” In en om de Herenstraat is er verder de hele dag kinder vrijmarkt.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter