Er wordt steeds gevraagd: wanneer is het weer rommelmarkt bij Het Anker in Voorburg? Zaterdag 25 mei aanstaande is het zover. Men is welkom aan de Prinses Margrietlaan van 10.00 uur tot 16.00 uur. Loop langs de kramen, snuffel tussen de mooie spullen en draai eens aan het Rad Van Avontuur met mooie prijzen. Het wordt een gezellige dag, waarop ook de inwendige mens  niet wordt vergeten. Op de rommelmarkt  staan  kramen met haring, poffertjes en nog veel meer lekkers. De toegang is gratis. Heeft u nog goede, bruikbare spulletjes die u niet meer gebruikt? Dan kunt u deze vanaf heden afgeven bij het servicepunt van Het Anker. Wegens ruimte gebrek neemt men geen grote meubels aan. Het servicepunt is dagelijks geopend van 08.30 uur tot 20.00 uur. De gehele opbrengst komt ten goede aan een activiteit voor de bewoners van Het Anker.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter