Op de een of andere wijze lijkt het maar niet te lukken om de gemeente schoon te houden. Doen de mensen zelf allemaal keurig hun troep in de rode bakken op straat, worden die bakken weer niet geleegd. En dus halen vogels er weer alles uit en is het binnen de kortste keren een zooitje op straat. Zeker in de parken leidt dit tot een enorme hoeveelheid zwerfafval, met zelfs vuile luiers in de takken van de bomen. Een paar jaar geleden verliep het legen van de vuilbakken probleemloos. Toen moest er eerst een groot aantal van die bakken weg. Daarna ging de vaste medewerker van de gemeente die deze trouw leegde met pensioen. En nu blijkt hoe niet iedere verandering tot een verbetering leidt. De dagelijkse leegrondes zijn kennelijk vervallen. Met nieuwe afvalbergen tot gevolg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter