Tientallen dierenhelden van De BeestenBende uit  Leidschendam-Voorburg hebben samen met bewoners van woonzorgcentrum De Mantel, Klaverweide Voorburg, paaskunstwerkjes gemaakt. Ook wethouder Nadine Stemerdink was van de partij en beschilderde met jong en oud paaseieren. Na alle creatieve bezigheden lieten De BeestenBenders nog even zien hoe goed zij de dieren in hun buurt beschermen. Want tijdens de opruimronde rondom De Mantel speurden zij zakken vol zwerfafval bij elkaar. De BeestenBende is een gratis ‘club’, voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit gemeenten in heel Nederland. Als BeestenBende-lid help je mee om je buurt schoon te houden voor mens én dier. In ieder geval één keer per maand ruimen de kinderen in teams hun eigen wijk op. Elk team heeft minstens één volwassen begeleider. Als blijk van waardering maken de bendeleden in de loop van het schooljaar allerlei spannende avonturen mee, binnen en buiten de gemeente.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter