Het jaarlijkse KNCB-meisjeskamp vindt dit jaar plaats in de eerste week van mei. Op 1, 2 en 3 mei wordt dit evenement, net als vorig jaar, op VCC gehouden. Het kamp is bedoeld voor alle meisjes in Nederland tussen de 11 en 15 jaar die cricket leuk vinden en tegelijkertijd plezier willen maken met vriendinnen. Op sportpark Westvliet gaan ze drie dagen bewegen met allerlei leuke sport- en spelactiviteiten. Elke dag is er een vol programma onder begeleiding van KNCB- en VCC-coaches. Alle meiden zijn uitgenodigd, zelfs als je nog niet eerder cricket hebt gespeeld kun je meedoen. Op donderdag 2 mei speelt het Nederlandse Dames team tegen de Lions U16 een 40 over wedstrijd op VCC. Iedereen die wil kan deze wedstrijd bekijken. Meer informatie over kosten en de manier van inschrijving staat op de KNCB site

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter