Schoorwijck organiseert op donderdag 16 mei een scootmobieltocht voor inwoners van Leidschendam-Voorburg. Deelnemers worden tussen 13.00 en 13.15 verwacht bij Schoorwijck, Zaagmolenstraat Leidschendam, van waaruit om 13.30 uur de tocht start. De route blijft evenals voorgaande keren een verrassing. Zeker is wel dat er onderweg een rustpauze wordt ingelast voor het nuttigen van een drankje, met de mogelijkheid van toiletbezoek.

De verwachte eindtijd van de tocht zal liggen tussen 16.00 en 16.30 uur bij Schoorwijck, waar gezellig wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Bij het vertrekpunt is Medipoint/Hartingbank aanwezig voor een eventuele laatste controle van bandenspanning en/of acculading. De kosten van de tocht bedragen € 10,00 per persoon en kunnen op de dag zelf vóór aanvang van de tocht worden voldaan.

 Voor vragen over de scootmobieltocht kan men contact opnemen met het Servicepunt WZH Schoorwijck via telefoon 070 – 756 2300 of via email  servicepuntsw@wzh.nl onder vermelding van scootmobieltocht. Aanmelden voor de tocht kan via het Servicepunt (070 – 756 2300). Zodra men zich heeft aangemeld neemt de coördinator van de tocht contact op om praktische informatie uit te wisselen. Aanmelden tot uiterlijk 6 mei.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter